Welkom…

Studio Locomoco is een agentschap en creatief concepten bureau dat kunstenaars en ontwerpers begeleidt en koppelt aan merken, bedrijven en organisaties. Gezamenlijk realiseren we door inzet van kunst je doelen, inspireren we jouw doelgroep, ontregelen we soms de status quo maar maken we de wereld altijd een stukje mooier.

Vind je het bijvoorbeeld als kunstenaar lastig om jezelf aan te prijzen? Of ben je juist opzoek naar een toffe kunstenaar maar heb je geen idee waar te beginnen? Studio Locomoco slaat de brug tussen de kunst en de commerciële wereld. Dit doen we door aan de ene kant de kunstenaars te begeleiden in het ontwikkelen van een duurzame carrière en aan de andere kant de merken en organisaties te adviseren bij vinden van een kunstenaar die past bij hun kernwaarden en doelen.

Ook ontwikkelt Studio Locomoco op maat gemaakte creatieve concepten in opdracht voor diverse klanten. Van een eerste brainstorm, tot de productie en oplevering. Heb je een idee? Stuur vrijblijvend een mail.

Opdrachtgevers en partners van Locomoco: Logitech – Solar festival – Whizpr – HVA – Eatery – Timboektoe – Tedx Haarlem – Private Clients – Vodafone Fire Starters – We Transfer – Parklab – Sir Albert Hotels – De DAKKAS