Strandpaviljoen Timboektoe

Al 20 jaar lang is strandpaviljoen Timboektoe een stukje verscholen paradijs aan de Nederlandse kustlijn. Vooral bekend om zijn relaxte sfeer, lekker eten en een goede muzikale programmering. Nu werd het tijd om die creativiteit ook op andere manieren te uiten. Locomoco is gevraagd om het concept daarvoor op te zetten en met een selectie van kunstenaars te komen die past bij de identiteit van Timboektoe.

Kunstenaars en ontwerpers die afgelopen zomer al van start zijn gegaan zijn o.a. Refunc, zij kregen de taak tafels te ontwerpen voor in het nieuwe paviljoen Kamango. Illustrator Sim Kaart heeft een grote illustratie gemaakt met daarin verschillende figuren die bij elkaar en los kunnen worden gebruikt voor diverse uitingen. En ontwerpbureau Brr Brr heeft de taak op zich genomen om de identiteit en huisstijl opnieuw in te vullen met het bekende Timboektoe Logo en de nieuwe illustraties van Sim Kaart als basis.

Voor de grote verbouwing die aankomende winter 2016 van start gaat wordt samengewerkt met een creatief team onder leiding van Servaes Koers. Hij kreeg de opdracht om de gehele uitstraling van het paviljoen een flinke creatieve boost te geven. Gezamenlijk zijn we tot een plan gekomen met verrassende nieuwe onderdelen (interieur en exterieur) maar waarbij de aangename relaxte sfeer en de historie van deze plek niet zijn vergeten.